Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Ahoj, to snižování mě moc zajímá. Beru chmpx přes 4 měsíce v plné dávce a teď jsem si nechala napsat ještě 2 měsíční balení. Při konzultaci v centru mi řekli, že až bud ekonec, tak se přestane brat a hotovo. Taky mám představu, že bych to poslední balení brala třeba v poloviční dávce 2x denně/startovací bylo taky pozvolné/. Vidím, že máš plán, jak to snížovat a tak bych ráda, kdybs tu napsal, jak to vypadá. Já jsem chutě na cigáro zkraje ani moc neměla, ale teď po třech měsících nekouření si na něj občas vzpomenu a hlavně jsme měla už několikrát pěknou depku. Tak si nedovedu představit, co se mnou udělá vysazení champixu. Děkuji předem za Tvé cenné informace a přeji krásný víkend! Krásný víkend i nám všem, kteří se snažíme o svou nezávislost.
Přidat nový komentář