Ahoj holky, jsem jedna ze starsi gardy, mozna si nektera z vas pamatuje. Nicmene jak se rika, ze na internetu si ctete jen prispevky, kdyz je lidem blbe tak bych chtela dat i neco kloudnyho po 6 mesicich na cipralexu 15mg. No jen kdo si precte zacatky, myslela jsem ze se necham snad i zavrit jaky sem mela stavy o vnitrnich a fyzickych bolestech ani nemluvim a o silenych myslenkach jakby smet. Po mesici nic, po dvou lepsi. Nez sem zacala neco pocitovat ubehlo 6 tydnu kdy sem teprve zacala citit minimalni zlepseni. Enormni po 3 a dnes uz sem to zase ja. Jen bychchtela upozornit na propady, jsou a budou. I clovek bez AD neni cely rok v pohode. A napr ja silene reaguju na pocasi. Cca jednou za dva mesice mam opravdu hnusnej tyden, kdy mam strach a podobny ale nesmite se tomu poddavat a jit dal. Vzdy to prejde. Zacla sem cvicit a zdrave jist abych zhubla tech vyzranejch 10kg -_- :D mejte se damy a prosim nemente po 4 tydnech AD ani po 6 ale az tak ponosmi pokud nepocitite ani minimalni zmenu. Opravdu mi to zabralo az cca za 4 poradne a kolem 6teho ze uz si dal i sklenku vina a podobne a ze fakt myslim podobne jako drive. Pa V.
Přidat nový komentář