Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
Ahoj holky já také začínala s nejnižší dávkou. Teď beru celou a je to ok. Počasí mě hrozně vadí teď mě bolí hlava a vždy když se mění tak to operovane oko. Mě vůbec nedělalo problémy trittico. Zvyklá jsem si hned na rozdíl od citalopramu kdy mě bylo hodně zle. Nenohla jsem spát teď už je to ok. Jinak v práci je teď docela honička chodí skoro všechny děti. Navíc kolegyně bude met dovolenou týden tak si dost zobnu. Máme novou sílu ještě se moc nevyzná.Tak že ani nepomůže má co dělat aby to zvládla je u nás teprve měsíc. Ale budeme to muset spolu dát. Snad to přežije ve zdraví. Kolegynka si jede s dcerou do Makedonie. Ale preju ji to ať si odpočine. Před týdnem ji zemřela maminka tak to potřebuje. Ivo držím palce ať ti ty rehabky pomůžou. Kati snad po tom trittico budeš dobře spát a budeš v klidu jak já. Napište.

Přidat nový komentář